Schweizermandels historia...

Efter ett antal år i Schweiz, med många års erfarenhet av marknader och mässor, tog vi idé och recept på kanderad mandel, choklad-doppad frukt och annan konfektyr till Sverige. Recepten kommer ursprungligen från en gammal konditorsläkt boende i Basel, Schweiz.

Idag drivs företaget av Ulla, Max, Sandra och John Brotschi. Vi tillverkar själva vår konfektyr, hemma eller på plats under pågående arrangemang/mässa. På de olika arrengemangen anpassar vi oss till olika teman där jobbet utförs med en hög standard på utseende, stil och kvalité.

 

Vad vi gör...

Schweizermandel medverkar i många olika sammanhang såsom marknader, festivaler, idrottsarrangemang, mässor, jularrangemang, utställningar. Utöver detta har vi även försäljning till butiker.

Numera bedriver vi även försäljning över nätet på den plats som du nu befinner dig. Utöver det sortiment som vi visar här i vår web-butik, kan vi även erbjuda speciella arrangemang till företag och privatpersoner i form av olika presentförpackningar. Exempel på presentförpackningar hittar du här. Tveka inte att kontakta oss om du har en idé som du skulle vilja realisera.

 

Varmt välkomna till oss...

Max, Ulla, Sandra och John